Bowling & utekväll



Tjohoo...
här kommer lite bilder och videoklipp från kvällen i går...
Åkte ju och spelade Bowling i 2 timmar =) först skulle vi ha hyrt 2 banor...men istället för att göra de så spelade vi i två timmar på en bana efter som vi var 6 personer...men de roliga är att vi betade 40kr för en person...alltså 240kr...det skulle  vara för 1 timma...men han som jobbade där måste antingen vara knäpp eller så var han bara snäll...för vi skulle gentligen betala 480kr för 2 timmar...så vi tjänad lixom 240 spänn..och de är ju väldigt gutt faktiskt.. =)

Efter att vi var klar så drog vi hem till Stoffe & Tessan (mickes bror) och drack och hade de mysigt...de vara bara ja och baby som ville ut sen så vi tog en promenad in till stan och in på Cecil och tog några öl...där träffar vi massor med vänner och hade väldigt kul =)
Vi tjänad på TVÅ bra saker i går kväll...de där med bowlingen och sen taxin hem till Stoffe &Tessan...Vi betalade 150 spänn för taxin...TVÅ vändor...vilket det skulle kosta för 1 gång...så ja...väldigt bra kväll med andra ord =))

Ja...här har ni iaf lite bilder och så sen i går..

Hoppas ni hade en lika trevlig kväll som vi hade...













Postat av: Josefin
URL: http://josefiinallgulander.blogg.se/ 2010-01-17 / 16:23:55

typ plugga. :) själv? kram


Postat av: bennifer
URL: http://benniferphilmon.blogg.se/ 2010-01-17 / 19:30:37

ja verkligen :D

riktigt skönt.


Postat av: sandra
URL: http://saaaandii.blogg.se/ 2010-01-17 / 21:03:16

gud ni ser ju ut att ha haft riktigt jävla skoj. det var fan alldeles för längesen som jag var ute och slirade nu. är hur sugen som helst. och det blir ju inte bättre när man tittar på dina bilder. hehe. hoppas du hade lika skoj som det ser ut! ;)


Postat av: Else-Linn
URL: http://elselinn.blogg.se/ 2010-01-19 / 13:18:25

Åh vad kul med bowling :)


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?